Fabacom

Fabrikanten

Nieuwsbrief

Advertising

Junior Sales Executive

De functie

Als Sales Representative (binnendienst) bel je voornamelijk nieuwe prospects / klanten. Je bent verantwoordelijk voor het winnen van nieuwe klanten en het beheer en uitbouwen van bestaande klanten. Je inventariseert de behoeften bij je klanten en prospects en weet dus goed hoe je hun belangen zo goed mogelijk kan behartigen. Na de verkoop voer je de orders in en houd je de klant op de hoogte van de voortgang van de bestelling, zoals levertijden.

Je profiel

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring in de IT hardware verkoop. Je hebt een basiskennis van de IT-branche. Je bent pro-actief en gepassioneerd om prospects te benaderen en klantenbehoeften uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en omzetten in getekende orders. Je bent een stevige persoonlijkheid die zich niet makkelijk uit het veld laat slaan. Je bent resultaatgericht met een drive om te scoren. Kortom je hebt er zin in om er een succes van te maken!

Wij bieden

Een uitdagende functie voor een gedreven verkoper met scoringsdrang. Je krijgt een gedegen opleiding (o.a. over de producten en diensten) zodat je goed voorbereid bent als je met je klanten contact hebt. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een prima basissalaris, uitdagende bonusregeling en reiskostenvergoeding. Bovendien kun je zelf producten uit het assortiment van onze opdrachtgever aanschaffen tegen zeer gunstige voorwaarden. Bovenal krijg je de kans plezierig te werken in een gedreven verkooporganisatie.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren. Zend hiertoe je CV aan M. Basalan: info@fabacom.nl of als je vragen hebt kan je bellen met +31 (0)10 7523517 


HomeHome

Nieuwe producten

Op dit moment zijn er geen nieuwe producten